Met onze diensten bieden we jou een complete serviceOnze diensten

Ben jij op zoek naar een makelaar in Enschede en omgeving? Woonaccent Makelaars Enschede biedt allerlei diensten om de verkoop of aankoop van een woning zo makkelijk én leuk mogelijk te maken! Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en zijn als geen ander thuis in Twente. Bekijk hier al onze diensten:

Wil jij jouw woning verkopen? Wij helpen je daar graag bij. Jouw situatie is de basis voor de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Samen doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de mogelijkheden tot het ondertekenen bij de notaris!

Meer lezen

Er bestaan verschillende redenen om je huis te laten taxeren. Je wilt bijvoorbeeld je huidige woning verkopen en een nieuw huis gaan kopen. Gefeliciteerd! Je hebt in dat geval een gevalideerd taxatierapport nodig om de hypotheek rond te krijgen. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Het afsluiten van een hypotheek is een grote stap. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed oriënteert op een passende hypotheek.

Meer lezen

Ben jij geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team

Ons team helpt je graag met het aankopen of verkopen van een woning. Bel, mail of loop gerust eens bij ons binnen om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top