Gratis waardebepaling van jouw (t)huis in TwenteWat is de waarde van mijn huis?

Heb je besloten om je huis te verkopen? Je vraagt je dan waarschijnlijk meteen af wat de huidige waarde van je huis is. Ook nu de hypotheekrentes stijgen, is het belangrijk te weten hoe jouw situatie er voor staat, voordat je stappen op de huizenmarkt kunt gaan zetten. Met onze verkoopscan krijg je direct inzicht in de actuele marktwaarde van jouw woning. Een verkoopscan omvat echter meer dan alleen een waardebepaling. Hiermee geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht met behulp van onze woningpresentatie: een middelenmix die ervoor zorgt dat jouw woning in de spotlights komt en onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers.

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de verkoopscan mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Waardebepaling op maat

Bij jou thuis
De makelaar komt bij jouw thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Speeddate
Ook voor een speeddate komt de makelaar bij je thuis. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na dertig minuten staat onze makelaar weer buiten en komen we binnen 24 uur met een schatting van de waarde van jouw huis.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.

De verkoopscan: waarde en verkoopkansen van jouw huis

Met de verkoopscan heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Na het aanvragen van de verkoopscan wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen. Naast een gratis waardebepaling geven wij jou ook advies over de verkoopkansen van het huis. Onze makelaar komt graag bij je langs voor een rondleiding door jouw woning. Nadat onze makelaar de gehele woning heeft bekeken, geeft hij of zij direct een schatting van de waarde. Deze waarde wordt geverifieerd middels een onderzoek naar kadastergegevens, vergelijkbare woningen en informatie over de omgeving. De waarde van de woning hangt af van onder andere:

  • De onderhoudsstaat van het huis
  • De kansen om de waarde van het huis te vergroten
  • De kans tot restschuldfinanciering
  • De waarde van het huis vergeleken met de hypotheek

Direct de waarde weten?

Wil je een gratis verkoopscan aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen. Laat je ons weten of je voorkeur uit gaat naar een waardebepaling aan huis, een speeddate of een telefonische afspraak?

Onze dienstverlening ervaren?

Dennis komt graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact op met onze makelaar. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Wat onze klanten vinden:

9.5 Wytze Schell Noordhoek Hegtstraat 35 04 mei 2024

Mijn makelaar, Dennis Lubberink, heeft vanaf het begin af aan mij geholpen om mijn woonwens vorm te geven. Hij gaf me de juiste informatie om een geïnformeerde keus te kunnen maken in het aanbod en...

10 Anoniem Mariëndaal 52 04 mei 2024

Dennis en Lisanne hebben het zeker niet makkelijk gehad met ons maar uiteindelijk, met veel geduld en goed begrip voor onze situatie en wensen, hebben wij een fantastisch huis kunnen kopen. Veel...

8.0 Anoniem Mozartstraat 1 23 jan. 2024

Het was prettig samenwerken met Dennis. Goede adviezen v.w.b. marketing en woningmarkt. We konden snel schakelen met Dennis waardoor de woning zeer snel werd verkocht.

9.3 Anoniem Dahliastraat 155 23 jan. 2024

Een kleine makelaar, waarbij de lijnen kort zijn en waar afspraken keer op keer nagekomen worden. Geen seconde spijt van gehad om voor deze makelaar te kiezen.

9.5 Anoniem B.W. ter Kuilestraat 196 10 jan. 2024

Als terugkerende klant wederom een fijne ervaring bij de verkoop van mijn woning. Goed bereikbare, deskundige en flexibele medewerkers die altijd bereid zijn om advies te geven. De presentatie van de...

8.0 Anoniem Pieter de Molijnstraat 2 10 jan. 2024

De communicatie verloopt vlot en to the point, noem het advies zonder poespas. Met hulp van Woonaccent is een mooie aankoop tot stand gebracht.

10 Anoniem Frederik van Eedenstraat 48 09 jan. 2024

Fijne en directe schakeling. Vragen worden snel beantwoord. Het contact is vriendelijk en de bemiddeling heeft bij ons geholpen tot een koop binnen ons verwachte tijdsframe.

9.8 Dhr. Hans-Jörg Tiggi Geessinkweg 177 15 dec. 2023

Goede begeleiding en steeds vriendelijke informaties over de stand van zaken. Mooie foto's en super presentatie op Funda.

8.3 Anoniem Ans van den Berglaan 34 11 dec. 2023

Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking.

8.0 Anoniem Abraham Strickstraat 38 22 nov. 2023

De verkoop verliep snel. Binnen een paar weken was alles geregeld. Als je vragen had kon je altijd bellen of mailen en kreeg je snel antwoord.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top