Gratis waardebepaling van jouw (t)huis in TwenteWat is de waarde van mijn huis?

Heb je besloten om je huis te verkopen? Je vraagt je dan waarschijnlijk meteen af wat de huidige waarde van je huis is. Ook nu de hypotheekrentes stijgen, is het belangrijk te weten hoe jouw situatie er voor staat, voordat je stappen op de huizenmarkt kunt gaan zetten. Met onze verkoopscan krijg je direct inzicht in de actuele marktwaarde van jouw woning. Een verkoopscan omvat echter meer dan alleen een waardebepaling. Hiermee geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht met behulp van onze woningpresentatie: een middelenmix die ervoor zorgt dat jouw woning in de spotlights komt en onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers.

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de verkoopscan mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Waardebepaling op maat

Bij jou thuis
De makelaar komt bij jouw thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Speeddate
Ook voor een speeddate komt de makelaar bij je thuis. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na dertig minuten staat onze makelaar weer buiten en komen we binnen 24 uur met een schatting van de waarde van jouw huis.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.

De verkoopscan: waarde en verkoopkansen van jouw huis

Met de verkoopscan heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Na het aanvragen van de verkoopscan wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen. Naast een gratis waardebepaling geven wij jou ook advies over de verkoopkansen van het huis. Onze makelaar komt graag bij je langs voor een rondleiding door jouw woning. Nadat onze makelaar de gehele woning heeft bekeken, geeft hij of zij direct een schatting van de waarde. Deze waarde wordt geverifieerd middels een onderzoek naar kadastergegevens, vergelijkbare woningen en informatie over de omgeving. De waarde van de woning hangt af van onder andere:

  • De onderhoudsstaat van het huis
  • De kansen om de waarde van het huis te vergroten
  • De kans tot restschuldfinanciering
  • De waarde van het huis vergeleken met de hypotheek

Direct de waarde weten?

Wil je een gratis verkoopscan aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen. Laat je ons weten of je voorkeur uit gaat naar een waardebepaling aan huis, een speeddate of een telefonische afspraak?

Onze dienstverlening ervaren?

Dennis komt graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact op met onze makelaar. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Wat onze klanten vinden:

10 Maicel gritter Hengelosestraat 297 13 jan. 2023

Hele aardige en kundige makelaar. We hebben een lange tijd contact gehad, omdat we bezig waren met een nieuwbouwwoning en er dus best wat tijd over heen ging tussen opdracht en verkoop. Ze stonden...

9.0 Dhr. Abdalla Getfertweg 362 22 dec. 2022

Deskundigheid en vriendelijkheid zijn twee kenmerken die onze makelaar typeren en dat heb jij nodig om een aangenaam verkooptraject te bewandelen

8.3 Marijn de Jong (gerichte aankoop) Antoon Coolenstraat 8 01 dec. 2022

Hele fijne samenwerking met iedereen van woonaccent! Het duurde natuurlijk niet heel erg lang haha, maar alle communicatie was erg snel en fijn!

8.8 Anoniem Hoge Boekelerweg 140 25 nov. 2022

Ik woon in het buitenland en de verkoop liep op rolletjes. Alles werd systimatiesch afgewerkt op het juiste moment.

8.8 Anoniem Vanekerstraat 153 23 nov. 2022

Deskundige begeleiding en en oplossingsgericht denken met de klant. Ik adviseer deze makelaar aan mensen die hierover meer willen weten.

9.5 Dhr. Van Dongeren ten Vaarwerkstraat 29 31 okt. 2022

Super service van het team van Woonaccent Makelaars Enschede. Fijne begeleiding van het team. Professioneel en Klantgericht. Huis verkocht. Blije kopers en verkoper!

9.0 Dhr. Eekhof Dr. Van der Zandestraat 29 26 okt. 2022

Alles ging goed. Via move, telefoon. Goed bereikbaar korte lijnen. Ik zat op afstand en heb de verkochte woning niet bewoond. Dus de hulp was ook nodig, dank

10 Anoniem Begoniastraat 99 18 sep. 2022

Dennis is very honest in providing real estate advise and managing the negotiations.

10 Anoniem Tom Brandstraat 33 15 sep. 2022

Heel fijn team, dat ons geholpen heeft met de aankoop van een woning. Prima bereikbaarheid, steeds een snelle reactie op berichten en mails, deskundig advies bij bezichtiging en onderhandeling, en...

10 Anoniem Hoefblad 13 03 sep. 2022

Vanaf start tot verkoop heeft onze makelaar en de ondersteuning op kantoor ons uitstekend begeleidt. Wij zijn uiterst tevreden en bevelen deze makelaar zeker aan!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top