Taxatie van jouw (t)huis in Twente

Heb je een woning in Enschede gekocht? Snel een gevalideerd taxatierapport nodig? Woonaccent Enschede regelt het moeiteloos!

Je huis taxeren in Enschede

Er bestaan verschillende redenen om een taxatie in Enschede aan te vragen. Je wilt bijvoorbeeld je huidige woning verkopen en een nieuw huis gaan kopen. Je hebt in dat geval een gevalideerd taxatierapport nodig om de hypotheek rond te krijgen. Ook als je wilt gaan verbouwen of je wilt je hypotheek oversluiten, is het nodig om je woning te laten taxeren. Dat kan bij Woonaccent Makelaars Enschede.

Gevalideerde taxaties in Enschede en omgeving:

  • Deskundigheid: onze makelaars zijn gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
  • Thuis in Twente: de huizenmarkt in de omgeving van Enschede heeft voor ons geen geheimen meer
  • Transparantie: wij maken duidelijke afspraken, je betaalt een vaste prijs, zo zijn er geen verassingen achteraf

  Taxatie aanvragen

  Taxatie in Enschede e.o.

  De taxatie van jouw huis is in 3 simpele stappen zo geregeld!

  1. Kennismaken
  Heb jij een taxatie in Enschede of omgeving nodig? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven je ons vaste, scherpe tarief.

  2. Taxeren
  Mogen wij jouw huis taxeren? Dan plannen wij een afspraak met je in. Uiteraard alleen op een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om jouw woning te taxeren.

  3. Taxatierapport
  De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je (digitaal) toesturen. Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

  Taxateur in Enschede e.o.

  Gevalideerd en ongevalideerd
  Heb je een gevalideerd of een ongevalideerd taxatierapport nodig? Bij Woonaccent Makelaars Enschede ben jij aan het juiste adres. Wij verzorgen gevalideerde taxaties in Enschede en omgeving die voldoen de kwaliteitseisen van alle geldverstrekkers en de NHG.
  Taxaties voor een vast tarief
  Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken met een vast, scherp tarief. Bovendien maken we altijd duidelijke afspraken. Zo zijn er geen nare verrassingen achteraf. Dat is wel zo prettig.
  Wij ontzorgen je van A tot Z
  Ons compacte team is altijd volledig op de hoogte van de status van jouw traject. Wij verzorgen een valide taxatierapport, zodat jij deze alleen nog maar hoeft in te dienen bij jouw geldverstrekker.

  Taxatie in Enschede of omgeving aanvragen

  Waarom een taxatie?

  • Afsluiten nieuwe hypotheek. De hypotheekverstrekker wil weten of jouw woning minimaal 100% van de hypotheeksom waard is.
  • Aanpassen bestaande hypotheek. Met een taxatierapport kan je aantonen dat je woning meer waard is dan de hypotheek die erop openstaat. Mogelijk kan je risico-opslag omlaag.
  • Het opnemen van een extra hypotheek voor een verbouwing. De taxateur beoordeelt de plannen en de verbouwingskosten. Hierna stelt hij de waarde van de woning vast na de verbouwing.
  • Overige redenen. Je wilt een taxatie laten uitvoeren voor zaken als een waarde indicatie van je woning, het afsluiten van een opstalverzekering, een overzicht van je bezittingen voor de fiscus, de afwikkeling van een scheiding of overlijden of om bezwaar tegen de WOZ-beschikking te kunnen maken.

  Meteen een afspraak maken?

  Bel met onze taxateur Dennis

  Onze taxateur Dennis staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

  Dit vinden onze klanten

  9.5 Wytze Schell Noordhoek Hegtstraat 35 04 mei 2024

  Mijn makelaar, Dennis Lubberink, heeft vanaf het begin af aan mij geholpen om mijn woonwens vorm te geven. Hij gaf me de juiste informatie om een geïnformeerde keus te kunnen maken in het aanbod en...

  10 Anoniem Mariëndaal 52 04 mei 2024

  Dennis en Lisanne hebben het zeker niet makkelijk gehad met ons maar uiteindelijk, met veel geduld en goed begrip voor onze situatie en wensen, hebben wij een fantastisch huis kunnen kopen. Veel...

  8.0 Anoniem Mozartstraat 1 23 jan. 2024

  Het was prettig samenwerken met Dennis. Goede adviezen v.w.b. marketing en woningmarkt. We konden snel schakelen met Dennis waardoor de woning zeer snel werd verkocht.

  9.3 Anoniem Dahliastraat 155 23 jan. 2024

  Een kleine makelaar, waarbij de lijnen kort zijn en waar afspraken keer op keer nagekomen worden. Geen seconde spijt van gehad om voor deze makelaar te kiezen.

  9.5 Anoniem B.W. ter Kuilestraat 196 10 jan. 2024

  Als terugkerende klant wederom een fijne ervaring bij de verkoop van mijn woning. Goed bereikbare, deskundige en flexibele medewerkers die altijd bereid zijn om advies te geven. De presentatie van de...

  8.0 Anoniem Pieter de Molijnstraat 2 10 jan. 2024

  De communicatie verloopt vlot en to the point, noem het advies zonder poespas. Met hulp van Woonaccent is een mooie aankoop tot stand gebracht.

  10 Anoniem Frederik van Eedenstraat 48 09 jan. 2024

  Fijne en directe schakeling. Vragen worden snel beantwoord. Het contact is vriendelijk en de bemiddeling heeft bij ons geholpen tot een koop binnen ons verwachte tijdsframe.

  9.8 Dhr. Hans-Jörg Tiggi Geessinkweg 177 15 dec. 2023

  Goede begeleiding en steeds vriendelijke informaties over de stand van zaken. Mooie foto's en super presentatie op Funda.

  8.3 Anoniem Ans van den Berglaan 34 11 dec. 2023

  Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking.

  8.0 Anoniem Abraham Strickstraat 38 22 nov. 2023

  De verkoop verliep snel. Binnen een paar weken was alles geregeld. Als je vragen had kon je altijd bellen of mailen en kreeg je snel antwoord.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Makelaars Enschede
  Kuipersdijk 22
  7512 CH Enschede

  Back to top