Taxatie van jouw (t)huis in Twente


Heb je een woning in Enschede of omgeving gekocht? En heb je een taxatierapport nodig? Woonaccent Enschede is dé specialist in taxaties in Enschede en zorgt ervoor dat je snel een gevalideerd taxatierapport hebt. Zo is jouw taxatie in Enschede een fluitje van een cent!

Je huis taxeren in Enschede

Er bestaan verschillende redenen om een taxatie in Enschede aan te vragen. Je wilt bijvoorbeeld je huidige woning verkopen en een nieuw huis gaan kopen. Je hebt in dat geval een gevalideerd taxatierapport nodig om de hypotheek rond te krijgen. Ook als je wilt gaan verbouwen of je wilt je hypotheek oversluiten, is het nodig om je woning te laten taxeren. Dat kan bij Woonaccent Makelaars Enschede.

Gevalideerde taxaties in Enschede en omgeving:

  • Deskundigheid: onze makelaars zijn gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
  • Thuis in Twente: de huizenmarkt in de omgeving van Enschede heeft voor ons geen geheimen meer
  • Transparantie: wij maken duidelijke afspraken, je betaalt een vaste prijs, zo zijn er geen verassingen achteraf

  Taxatie aanvragen

  Taxatie in Enschede e.o.

  De taxatie van jouw huis is in 3 simpele stappen zo geregeld!

  1. Kennismaken
  Heb jij een taxatie in Enschede of omgeving nodig? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven je ons vaste, scherpe tarief.

  2. Taxeren
  Mogen wij jouw huis taxeren? Dan plannen wij een afspraak met je in. Uiteraard alleen op een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om jouw woning te taxeren.

  3. Taxatierapport
  De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je (digitaal) toesturen. Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

  Taxateur in Enschede e.o.

  Gevalideerd en ongevalideerd
  Heb je een gevalideerd of een ongevalideerd taxatierapport nodig? Bij Woonaccent Makelaars Enschede ben jij aan het juiste adres. Wij verzorgen gevalideerde taxaties in Enschede en omgeving die voldoen de kwaliteitseisen van alle geldverstrekkers en de NHG.
  Taxaties voor een vast tarief
  Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken met een vast, scherp tarief. Bovendien maken we altijd duidelijke afspraken. Zo zijn er geen nare verrassingen achteraf. Dat is wel zo prettig.
  Wij ontzorgen je van A tot Z
  Ons compacte team is altijd volledig op de hoogte van de status van jouw traject. Wij verzorgen een valide taxatierapport, zodat jij deze alleen nog maar hoeft in te dienen bij jouw geldverstrekker.

  Taxatie in Enschede of omgeving aanvragen

  Waarom een taxatie?

  • Afsluiten nieuwe hypotheek. De hypotheekverstrekker wil weten of jouw woning minimaal 100% van de hypotheeksom waard is.
  • Aanpassen bestaande hypotheek. Met een taxatierapport kan je aantonen dat je woning meer waard is dan de hypotheek die erop openstaat. Mogelijk kan je risico-opslag omlaag.
  • Het opnemen van een extra hypotheek voor een verbouwing. De taxateur beoordeelt de plannen en de verbouwingskosten. Hierna stelt hij de waarde van de woning vast na de verbouwing.
  • Overige redenen. Je wilt een taxatie laten uitvoeren voor zaken als een waarde indicatie van je woning, het afsluiten van een opstalverzekering, een overzicht van je bezittingen voor de fiscus, de afwikkeling van een scheiding of overlijden of om bezwaar tegen de WOZ-beschikking te kunnen maken.

  Meteen een afspraak maken?

  Bel met onze taxateur Dennis

  Onze taxateur Dennis staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

  Dit vinden onze klanten

  10 Maicel gritter Hengelosestraat 297 13 jan. 2023

  Hele aardige en kundige makelaar. We hebben een lange tijd contact gehad, omdat we bezig waren met een nieuwbouwwoning en er dus best wat tijd over heen ging tussen opdracht en verkoop. Ze stonden...

  9.0 Dhr. Abdalla Getfertweg 362 22 dec. 2022

  Deskundigheid en vriendelijkheid zijn twee kenmerken die onze makelaar typeren en dat heb jij nodig om een aangenaam verkooptraject te bewandelen

  8.3 Marijn de Jong (gerichte aankoop) Antoon Coolenstraat 8 01 dec. 2022

  Hele fijne samenwerking met iedereen van woonaccent! Het duurde natuurlijk niet heel erg lang haha, maar alle communicatie was erg snel en fijn!

  8.8 Anoniem Hoge Boekelerweg 140 25 nov. 2022

  Ik woon in het buitenland en de verkoop liep op rolletjes. Alles werd systimatiesch afgewerkt op het juiste moment.

  8.8 Anoniem Vanekerstraat 153 23 nov. 2022

  Deskundige begeleiding en en oplossingsgericht denken met de klant. Ik adviseer deze makelaar aan mensen die hierover meer willen weten.

  9.5 Dhr. Van Dongeren ten Vaarwerkstraat 29 31 okt. 2022

  Super service van het team van Woonaccent Makelaars Enschede. Fijne begeleiding van het team. Professioneel en Klantgericht. Huis verkocht. Blije kopers en verkoper!

  9.0 Dhr. Eekhof Dr. Van der Zandestraat 29 26 okt. 2022

  Alles ging goed. Via move, telefoon. Goed bereikbaar korte lijnen. Ik zat op afstand en heb de verkochte woning niet bewoond. Dus de hulp was ook nodig, dank

  10 Anoniem Begoniastraat 99 18 sep. 2022

  Dennis is very honest in providing real estate advise and managing the negotiations.

  10 Anoniem Tom Brandstraat 33 15 sep. 2022

  Heel fijn team, dat ons geholpen heeft met de aankoop van een woning. Prima bereikbaarheid, steeds een snelle reactie op berichten en mails, deskundig advies bij bezichtiging en onderhandeling, en...

  10 Anoniem Hoefblad 13 03 sep. 2022

  Vanaf start tot verkoop heeft onze makelaar en de ondersteuning op kantoor ons uitstekend begeleidt. Wij zijn uiterst tevreden en bevelen deze makelaar zeker aan!

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Makelaars Enschede
  Kuipersdijk 22
  7512 CH Enschede

  Back to top