Huis verkopen

Voor een vrijblijvend advies, een goed gesprek aan de keukentafel en uitleg over het verkopen van jouw huis. Dat doe je samen met ons.

Verhoog de waarde van je huis met onze 10 tips!

Haal alles uit je huis

Huis verkopen met Woonaccent Makelaars Enschede

Je huis verkopen in Enschede doe je met een reden; je wilt verder. Positief of negatief, ieder verhaal en elke situatie vraagt om een specifieke strategie en de dienstverlening die daarbij hoort. Wij begrijpen dat. Dit bepaalt dan ook hoe wij de verkoop van jouw woning aanpakken én hoe wij je na de verkoop verder helpen. Wij brengen, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, jouw mogelijkheden in kaart.

Waarom een makelaar?

Beter gezegd: Waarom Woonaccent Makelaars Enschede?

 • Makelaar met jarenlange ervaring in de Twentse woningmarkt;
 • Korte lijnen, al onze medewerkers zijn op de hoogte van jouw traject;
 • Persoonlijk contact;
 • Je betaalt pas nadat wij je huis hebben verkocht.

Jouw huis verkopen?

Een eerste stap daarbij is het bepalen van de waarde van jouw huis. Naast de gratis waardebepaling geven wij een verkoopindicatie, waarin wij kansen en mogelijkheden uiteenzetten om je woning zo succesvol mogelijk te verkopen.

Tip

"Wij werken samen met stylisten en een professionele fotograaf die als geen ander weten hoe zij jouw huis op een innovatieve en sfeervolle manier vast kunnen leggen".

Ons verkooppakket

Middels een geraffineerde marketingmix zorgen wij ervoor dat jouw woning snel wordt verkocht.

 • Plattegronden
 • Plaatsing Woonaccent website
 • Video
 • Woningbrochure
 • Social media
 • Woningstylist
 • Professionele fotograaf

  Meer informatie of kennismaken?

  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan graag met je in gesprek over jouw situatie, wensen en eisen.

  Ben jij klaar om je woning te verkopen?

  Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

  Wat onze klanten vinden

  9.5 Wytze Schell Noordhoek Hegtstraat 35 04 mei 2024

  Mijn makelaar, Dennis Lubberink, heeft vanaf het begin af aan mij geholpen om mijn woonwens vorm te geven. Hij gaf me de juiste informatie om een geïnformeerde keus te kunnen maken in het aanbod en...

  10 Anoniem Mariëndaal 52 04 mei 2024

  Dennis en Lisanne hebben het zeker niet makkelijk gehad met ons maar uiteindelijk, met veel geduld en goed begrip voor onze situatie en wensen, hebben wij een fantastisch huis kunnen kopen. Veel...

  8.0 Anoniem Mozartstraat 1 23 jan. 2024

  Het was prettig samenwerken met Dennis. Goede adviezen v.w.b. marketing en woningmarkt. We konden snel schakelen met Dennis waardoor de woning zeer snel werd verkocht.

  9.3 Anoniem Dahliastraat 155 23 jan. 2024

  Een kleine makelaar, waarbij de lijnen kort zijn en waar afspraken keer op keer nagekomen worden. Geen seconde spijt van gehad om voor deze makelaar te kiezen.

  9.5 Anoniem B.W. ter Kuilestraat 196 10 jan. 2024

  Als terugkerende klant wederom een fijne ervaring bij de verkoop van mijn woning. Goed bereikbare, deskundige en flexibele medewerkers die altijd bereid zijn om advies te geven. De presentatie van de...

  8.0 Anoniem Pieter de Molijnstraat 2 10 jan. 2024

  De communicatie verloopt vlot en to the point, noem het advies zonder poespas. Met hulp van Woonaccent is een mooie aankoop tot stand gebracht.

  10 Anoniem Frederik van Eedenstraat 48 09 jan. 2024

  Fijne en directe schakeling. Vragen worden snel beantwoord. Het contact is vriendelijk en de bemiddeling heeft bij ons geholpen tot een koop binnen ons verwachte tijdsframe.

  9.8 Dhr. Hans-Jörg Tiggi Geessinkweg 177 15 dec. 2023

  Goede begeleiding en steeds vriendelijke informaties over de stand van zaken. Mooie foto's en super presentatie op Funda.

  8.3 Anoniem Ans van den Berglaan 34 11 dec. 2023

  Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking.

  8.0 Anoniem Abraham Strickstraat 38 22 nov. 2023

  De verkoop verliep snel. Binnen een paar weken was alles geregeld. Als je vragen had kon je altijd bellen of mailen en kreeg je snel antwoord.

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Makelaars Enschede
  Kuipersdijk 22
  7512 CH Enschede

  Back to top