Huis verkopen


Voor een vrijblijvend advies, een goed gesprek aan de keukentafel en uitleg over het verkopen van jouw huis. Dat doe je samen met ons.

Verhoog de waarde van je huis met onze 10 tips!

Haal alles uit je huis

Huis verkopen met Woonaccent Makelaars Enschede

Je huis verkopen in Enschede doe je met een reden; je wilt verder. Positief of negatief, ieder verhaal en elke situatie vraagt om een specifieke strategie en de dienstverlening die daarbij hoort. Wij begrijpen dat. Dit bepaalt dan ook hoe wij de verkoop van jouw woning aanpakken én hoe wij je na de verkoop verder helpen. Wij brengen, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, jouw mogelijkheden in kaart.

Waarom een makelaar?

Beter gezegd: Waarom Woonaccent Makelaars Enschede?

 • Makelaar met jarenlange ervaring in de Twentse woningmarkt;
 • Korte lijnen, al onze medewerkers zijn op de hoogte van jouw traject;
 • Persoonlijk contact;
 • Je betaalt pas nadat wij je huis hebben verkocht.

Jouw huis verkopen?

Een eerste stap daarbij is het bepalen van de waarde van jouw huis. Naast de gratis waardebepaling geven wij een verkoopindicatie, waarin wij kansen en mogelijkheden uiteenzetten om je woning zo succesvol mogelijk te verkopen.

Tip

"Wij werken samen met stylisten en een professionele fotograaf die als geen ander weten hoe zij jouw huis op een innovatieve en sfeervolle manier vast kunnen leggen".

Ons verkooppakket

Middels een geraffineerde marketingmix zorgen wij ervoor dat jouw woning snel wordt verkocht.

 • Plattegronden
 • Plaatsing Woonaccent website
 • Video
 • Woningbrochure
 • Social media
 • Woningstylist
 • Professionele fotograaf

  Meer informatie of kennismaken?

  Onze NVM makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor. We gaan graag met je in gesprek over jouw situatie, wensen en eisen.

  Ben jij klaar om je woning te verkopen?

  Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

  Wat onze klanten vinden

  10 Anoniem Kuipersdijk 40 54 09 aug. 2023

  Zeer prettige ervaring met de verkoop van ons appartement. Deskundige, flexibele en doortastende makelaar. Fijne contacten met het gehele team. Mooie presentatie van de woning, vlotte verkoop en...

  9.0 Anoniem Padbree 23 16 jul. 2023

  Nu al voor een tweede keer met Dennis in zee gegaan. Wederom weer heel prettig verlopen. Dennis is heel toegankelijk, kundige en kent zijn werkgebied goed. Ook met Lisanne en Dewi op kantoor verliep...

  9.0 Mevr. Pelser Ribbelerbrinkstraat 119 22 mrt. 2023

  Prettig contact met de makelaar, goede realistische adviezen, met vragen konden we bij hem terecht. Mede dankzij de makelaar het huis boven onze verwachting snel verkocht.

  10 Anoniem M.A.de Ruijterstraat 35 20 mrt. 2023

  Dennis is een heel fijne makelaar; deskundig, efficiënt en klantvriendelijk. De foto's en video waren top. Dit heeft geresulteerd in vele bezichtigingen en biedingen. Ons huis was hierdoor snel...

  9.0 Dhr. Wilbur De Kruijf Nieuwluststraat 23 16 mrt. 2023

  super snel verlopen, goed advies gekregen. Foto's en videos snel gemaakt, text was meteen goed. Huis werd in de eerste week verkocht. Chapeau.

  10 Maicel gritter Hengelosestraat 297 13 jan. 2023

  Hele aardige en kundige makelaar. We hebben een lange tijd contact gehad, omdat we bezig waren met een nieuwbouwwoning en er dus best wat tijd over heen ging tussen opdracht en verkoop. Ze stonden...

  9.0 Dhr. Abdalla Getfertweg 362 22 dec. 2022

  Deskundigheid en vriendelijkheid zijn twee kenmerken die onze makelaar typeren en dat heb jij nodig om een aangenaam verkooptraject te bewandelen

  8.3 Marijn de Jong (gerichte aankoop) Antoon Coolenstraat 8 01 dec. 2022

  Hele fijne samenwerking met iedereen van woonaccent! Het duurde natuurlijk niet heel erg lang haha, maar alle communicatie was erg snel en fijn!

  8.8 Anoniem Hoge Boekelerweg 140 25 nov. 2022

  Ik woon in het buitenland en de verkoop liep op rolletjes. Alles werd systimatiesch afgewerkt op het juiste moment.

  8.8 Anoniem Vanekerstraat 153 23 nov. 2022

  Deskundige begeleiding en en oplossingsgericht denken met de klant. Ik adviseer deze makelaar aan mensen die hierover meer willen weten.

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Makelaars Enschede
  Kuipersdijk 22
  7512 CH Enschede

  Back to top