Aankoopmakelaar in Twente

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kan je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw nieuwe droomwoning opstarten. Wij helpen je bij elke stap.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer jij een nieuwe woning op het oog hebt, is het onze taak om ervoor te zorgen dat dit huis echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Huis kopen in Enschede

Je bent op zoek naar een nieuw huis in de regio Enschede. Als aankoopmakelaar vinden we samen jouw droomwoning zonder dat je jouw woonwensen op hoeft te geven. Wij laten ons niet leiden door emoties en realiseren voor jou de beste deal met het meeste woongenot.

Plan een kennismaking

Samen vinden we jouw droomhuis

Waarom wil je verhuizen? Wat zijn je eisen en wensen m.b.t. een nieuwe woning? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede gaan graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of heb je vragen over onze aankoopdienst? Neem dan contact met ons op via 053 - 48 02 444.

Huis aankopen

Tegenwoordig is het vinden van een huis niet zo makkelijk. Wanneer je dan eindelijk een huis hebt gevonden dat voldoet aan jouw wensen, wil je natuurlijk wel kans maken om de woning te kunnen kopen. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot jij deze kans. Je krijgt namelijk professioneel advies over alle stappen die gezet moeten worden binnen het aankoopproces.

Vooral als je op slag verliefd bent geworden op een huis, is het handig een objectieve professional naast je te hebben die jouw situatie, wensen en eisen in het oog houdt en met een neutrale blik naar de woning blijft kijken. Ook dat is in deze markt belangrijk. Nadat de koop beklonken is, controleert de aankoopmakelaar het contract en inspecteert hij de woning voordat je naar de notaris gaat. Zo ontzorgen wij je van A tot Z tijdens het aankoopproces.

Jouw aankoopmakelaar in Enschede

Bij het kopen van jouw droomhuis ben je op zoek naar zekerheid. Met onze aankoopmakelaar in Enschede en omgeving ben je zeker van:

  • De juiste aankoopprijs
  • Een objectieve en kritische blik
  • Deskundige begeleiding
  • Scherpe en ervaren onderhandelaar
  • Bouwkundig en juridisch advies
  • Een zorgeloze afwikkeling.

Zie jij ook kansen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om tijdens een kop koffie of thee onze aankoopbegeleiding met je te bespreken.

Afspraak inplannen

Ben jij klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe woning?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

Kennismaken? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wat onze klanten vinden:

10 Anoniem Kuipersdijk 40 54 09 aug. 2023

Zeer prettige ervaring met de verkoop van ons appartement. Deskundige, flexibele en doortastende makelaar. Fijne contacten met het gehele team. Mooie presentatie van de woning, vlotte verkoop en...

9.0 Anoniem Padbree 23 16 jul. 2023

Nu al voor een tweede keer met Dennis in zee gegaan. Wederom weer heel prettig verlopen. Dennis is heel toegankelijk, kundige en kent zijn werkgebied goed. Ook met Lisanne en Dewi op kantoor verliep...

9.0 Mevr. Pelser Ribbelerbrinkstraat 119 22 mrt. 2023

Prettig contact met de makelaar, goede realistische adviezen, met vragen konden we bij hem terecht. Mede dankzij de makelaar het huis boven onze verwachting snel verkocht.

10 Anoniem M.A.de Ruijterstraat 35 20 mrt. 2023

Dennis is een heel fijne makelaar; deskundig, efficiënt en klantvriendelijk. De foto's en video waren top. Dit heeft geresulteerd in vele bezichtigingen en biedingen. Ons huis was hierdoor snel...

9.0 Dhr. Wilbur De Kruijf Nieuwluststraat 23 16 mrt. 2023

super snel verlopen, goed advies gekregen. Foto's en videos snel gemaakt, text was meteen goed. Huis werd in de eerste week verkocht. Chapeau.

10 Maicel gritter Hengelosestraat 297 13 jan. 2023

Hele aardige en kundige makelaar. We hebben een lange tijd contact gehad, omdat we bezig waren met een nieuwbouwwoning en er dus best wat tijd over heen ging tussen opdracht en verkoop. Ze stonden...

9.0 Dhr. Abdalla Getfertweg 362 22 dec. 2022

Deskundigheid en vriendelijkheid zijn twee kenmerken die onze makelaar typeren en dat heb jij nodig om een aangenaam verkooptraject te bewandelen

8.3 Marijn de Jong (gerichte aankoop) Antoon Coolenstraat 8 01 dec. 2022

Hele fijne samenwerking met iedereen van woonaccent! Het duurde natuurlijk niet heel erg lang haha, maar alle communicatie was erg snel en fijn!

8.8 Anoniem Hoge Boekelerweg 140 25 nov. 2022

Ik woon in het buitenland en de verkoop liep op rolletjes. Alles werd systimatiesch afgewerkt op het juiste moment.

8.8 Anoniem Vanekerstraat 153 23 nov. 2022

Deskundige begeleiding en en oplossingsgericht denken met de klant. Ik adviseer deze makelaar aan mensen die hierover meer willen weten.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top