Aankoopmakelaar in Twente

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kan je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw nieuwe droomwoning opstarten. Wij helpen je bij elke stap.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Vanaf het eerste moment springen wij bij! Wanneer jij een nieuwe woning op het oog hebt, is het onze taak om ervoor te zorgen dat dit huis echt de droomwoning is die het lijkt te zijn.

Huis kopen in Enschede

Je bent op zoek naar een nieuw huis in de regio Enschede. Als aankoopmakelaar vinden we samen jouw droomwoning zonder dat je jouw woonwensen op hoeft te geven. Wij laten ons niet leiden door emoties en realiseren voor jou de beste deal met het meeste woongenot.

Plan een kennismaking

Samen vinden we jouw droomhuis

Waarom wil je verhuizen? Wat zijn je eisen en wensen m.b.t. een nieuwe woning? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede gaan graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of heb je vragen over onze aankoopdienst? Neem dan contact met ons op via 053 - 48 02 444.

Huis aankopen

Tegenwoordig is het vinden van een huis niet zo makkelijk. Wanneer je dan eindelijk een huis hebt gevonden dat voldoet aan jouw wensen, wil je natuurlijk wel kans maken om de woning te kunnen kopen. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot jij deze kans. Je krijgt namelijk professioneel advies over alle stappen die gezet moeten worden binnen het aankoopproces.

Vooral als je op slag verliefd bent geworden op een huis, is het handig een objectieve professional naast je te hebben die jouw situatie, wensen en eisen in het oog houdt en met een neutrale blik naar de woning blijft kijken. Ook dat is in deze markt belangrijk. Nadat de koop beklonken is, controleert de aankoopmakelaar het contract en inspecteert hij de woning voordat je naar de notaris gaat. Zo ontzorgen wij je van A tot Z tijdens het aankoopproces.

Jouw aankoopmakelaar in Enschede

Bij het kopen van jouw droomhuis ben je op zoek naar zekerheid. Met onze aankoopmakelaar in Enschede en omgeving ben je zeker van:

  • De juiste aankoopprijs
  • Een objectieve en kritische blik
  • Deskundige begeleiding
  • Scherpe en ervaren onderhandelaar
  • Bouwkundig en juridisch advies
  • Een zorgeloze afwikkeling.

Zie jij ook kansen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om tijdens een kop koffie of thee onze aankoopbegeleiding met je te bespreken.

Afspraak inplannen

Ben jij klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe woning?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

Kennismaken? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wat onze klanten vinden:

9.5 Wytze Schell Noordhoek Hegtstraat 35 04 mei 2024

Mijn makelaar, Dennis Lubberink, heeft vanaf het begin af aan mij geholpen om mijn woonwens vorm te geven. Hij gaf me de juiste informatie om een geïnformeerde keus te kunnen maken in het aanbod en...

10 Anoniem Mariëndaal 52 04 mei 2024

Dennis en Lisanne hebben het zeker niet makkelijk gehad met ons maar uiteindelijk, met veel geduld en goed begrip voor onze situatie en wensen, hebben wij een fantastisch huis kunnen kopen. Veel...

8.0 Anoniem Mozartstraat 1 23 jan. 2024

Het was prettig samenwerken met Dennis. Goede adviezen v.w.b. marketing en woningmarkt. We konden snel schakelen met Dennis waardoor de woning zeer snel werd verkocht.

9.3 Anoniem Dahliastraat 155 23 jan. 2024

Een kleine makelaar, waarbij de lijnen kort zijn en waar afspraken keer op keer nagekomen worden. Geen seconde spijt van gehad om voor deze makelaar te kiezen.

9.5 Anoniem B.W. ter Kuilestraat 196 10 jan. 2024

Als terugkerende klant wederom een fijne ervaring bij de verkoop van mijn woning. Goed bereikbare, deskundige en flexibele medewerkers die altijd bereid zijn om advies te geven. De presentatie van de...

8.0 Anoniem Pieter de Molijnstraat 2 10 jan. 2024

De communicatie verloopt vlot en to the point, noem het advies zonder poespas. Met hulp van Woonaccent is een mooie aankoop tot stand gebracht.

10 Anoniem Frederik van Eedenstraat 48 09 jan. 2024

Fijne en directe schakeling. Vragen worden snel beantwoord. Het contact is vriendelijk en de bemiddeling heeft bij ons geholpen tot een koop binnen ons verwachte tijdsframe.

9.8 Dhr. Hans-Jörg Tiggi Geessinkweg 177 15 dec. 2023

Goede begeleiding en steeds vriendelijke informaties over de stand van zaken. Mooie foto's en super presentatie op Funda.

8.3 Anoniem Ans van den Berglaan 34 11 dec. 2023

Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking. Prettige en kundige samenwerking.

8.0 Anoniem Abraham Strickstraat 38 22 nov. 2023

De verkoop verliep snel. Binnen een paar weken was alles geregeld. Als je vragen had kon je altijd bellen of mailen en kreeg je snel antwoord.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top