Jouw makelaar in Enschede en omgeving

De makelaar van Enschede en omgeving

Wij snappen dat het aan- of verkopen van je huis een ingrijpende gebeurtenis is. Wij vinden het belangrijk je in dit proces goed te begeleiden. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede nemen jouw verhaal en jouw wensen als uitgangspunt en vormen op basis hiervan een persoonlijk plan van aanpak.

De beste begeleiding

Wij gaan graag voor jou aan de slag: Onze missie is om jouw de beste begeleiding te bieden. Een verhuizing is een grote stap en wij willen ervoor zorgen dat deze zo prettig mogelijk verloopt en omdat wij houden van wat we doen is het niet moeilijk om altijd voor het hoogst haalbare te gaan.

Onze medewerkers

Dennis Lubberink

Dennis Lubberink

Registermakelaar-taxateur

Dennis Lubberink

Registermakelaar-taxateur

Dennis is de eigenaar van Woonaccent Makelaars Enschede. Als gecertificeerd makelaar/taxateur kan hij je deskundig begeleiden tijdens de stappen naar een succesvolle verkoop/aankoop. Maar ook als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt kan Dennis je hierbij helpen.

Lisanne Reinders

Lisanne Reinders

Assistent makelaar

Lisanne Reinders

Assistent makelaar

Lisanne is sinds 2018 werkzaam bij Woonaccent Makelaars Enschede, maar daarvoor aantal jaren werkzaam in de Makelaardij. Als Assistent Makelaar ondersteunt zij jou bij verschillende diensten, o.a. het informeren en adviseren over aan- en verkoop, verzorgen en begeleiden van bezichtigingen, maar ook de taken die op kantoor worden uitgevoerd.

Vrijblijvend kennismaken?

Vragen over de aan- of verkoop van een huis? Of alvast de mogelijkheden weten? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak. Hopelijk tot snel!

Laat je door ons terugbellen!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top