Jouw makelaar in Enschede en omgevingDe makelaar van Enschede en omgeving

Wij snappen dat het aan- of verkopen van je huis een ingrijpende gebeurtenis is. Wij vinden het belangrijk je in dit proces goed te begeleiden. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede nemen jouw verhaal en jouw wensen als uitgangspunt en vormen op basis hiervan een persoonlijk plan van aanpak.

De beste begeleiding

Wij gaan graag voor jou aan de slag: onze missie is om jouw de beste begeleiding te bieden. Een verhuizing is een grote stap en wij willen ervoor zorgen dat deze zo prettig mogelijk verloopt en omdat wij houden van wat we doen is het niet moeilijk om altijd voor het hoogst haalbare te gaan.

  Een huis (ver)kopen op jouw manier

  Een huis kopen of verkopen op een manier die bij je past. Dat is ons streven. Wij bieden dan ook persoonlijk advies en begeleiding die jouw verhaal als uitgangspunt neemt.

  • Groot in het klein zijn;
  • Specialistisch topteam;
  • Snel schakelen.

  Een huis verkopen is leuk!

  De passie die wij voor ons vak voelen zie je terug in de manier waarop wij te werk gaan; wij hebben oprechte aandacht voor jouw situatie. Een goed contact vinden wij belangrijk, want laten we eerlijk zijn; het hele proces mag ook best een beetje leuk zijn!

  Onze medewerkers

  Dennis Lubberink

  Dennis Lubberink

  Registermakelaar-taxateur

  Dennis Lubberink

  Registermakelaar-taxateur

  Dennis is de eigenaar van Woonaccent Makelaars Enschede. Als gecertificeerd makelaar/taxateur kan hij je deskundig begeleiden tijdens de stappen naar een succesvolle verkoop/aankoop. Maar ook als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt kan Dennis je hierbij helpen.

  Lisanne Reinders

  Lisanne Reinders

  Assistent makelaar

  Lisanne Reinders

  Assistent makelaar

  Lisanne is sinds 2018 werkzaam bij Woonaccent Makelaars Enschede, maar daarvoor aantal jaren werkzaam in de Makelaardij. Als Assistent Makelaar ondersteunt zij jou bij verschillende diensten, o.a. het informeren en adviseren over aan- en verkoop, verzorgen en begeleiden van bezichtigingen, maar ook de taken die op kantoor worden uitgevoerd.

  Vrijblijvend kennismaken?

  Vragen over de aan- of verkoop van een huis? Of alvast de mogelijkheden weten? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak. Hopelijk tot snel!

  Laat je door ons terugbellen!

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Woonaccent Makelaars Enschede
  Kuipersdijk 22
  7512 CH Enschede

  Back to top