Een huis kopen in de wijk 't Ribbelt/Stokhorst in EnschedeHier vind je het overzicht van alle wijken in Enschede

't Ribbelt

‘t Ribbelt is gelegen in het noordoosten van de stad Enschede. In de wijk staan voornamelijk huurwoningen, maar er is ook een redelijk contingent koopwoningen.

De wijk bestaat uit de delen ’t Ribbelt en Schreurserve, waarin zowel vooroorlogse als naoorlogse woningen staan. De laatste decennia is er ook veel nieuwbouw gerealiseerd.

Stokhorst

Stokhorst is gelegen in het noordoosten van de stad Enschede en kenmerkt zich door het voorhanden zijn van veel groen. In de wijk staan voornamelijk eigendomswoningen.

De wijk bestaat uit verschillende delen. Zo is er het oudere gedeelte, Stokhorst Noord, met veelal riante villa’s. Daarnaast is er een relatief modern gedeelte genaamd Park Stokhorst. In Park Stokhorst is na 1970 in opdracht van Bouwfonds Nederlandse Gemeenten begonnen met de bouw van de eerste woningen. De woningen in deze wijk zijn zeer variërend in grootte (en prijsklasse).

Wa enschede kaart wijk t ribbelt stokhorst

Huis (ver)kopen in 't Ribbelt of Stokhorst?

Onze makelaar helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaar helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning in 't Ribbelt/Stokhorst.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top