Mijn favorieten

 Ontmoet Woonaccent Makelaars Enschede 


Het kopen of verkopen van een huis blijft een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar die jou begeleidt in dit proces. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede nemen jouw verhaal, en jouw wensen, als uitgangspunt en vormen op basis hiervan een persoonlijk plan van aanpak voor het verkopen of aankopen van jouw huis. Wil je eens vrijblijvend kennismaken? Maak dan een afspraak voor een gratis verkoopgesprek via 053 - 4802444.
Woonaccent Makelaars Enschede staat voor:


1. Mensen voor huizen. Wanneer ontmoeten wij jou? 

Ieder persoon is anders en heeft derhalve een verschillend motief om te verhuizen. Wij willen graag weten wat jouw verhaal is. Zo kunnen wij de beste begeleiding bieden als makelaar. Neem direct contact met ons op. 


2. Thuis in Twente 

Wij kennen de omgeving van Enschede op ons duim(pje) en zijn als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. Als makelaar in Enschede, kent geen wijk een geheim meer voor ons en weten wij hoe de huizen in Twente wonen. Door jouw woonwensen in kaart te brengen zijn wij, als geen ander, in staat om je te koppelen aan jouw droomwoning.


3. Oprecht, professioneel en servicegericht

Wij willen in onze dienstverlening zo helder en transparant mogelijk zijn. Bij onze makelaardij betaal je dan ook een vaste prijs die van tevoren is gecommuniceerd. Dit betekent een courtage die we samen afspreken, plus eventueel extra activiteiten bovenop onze uitgebreide dienstverlening. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) die de kwaliteit waarborgt van onze diensten. Daarnaast worden alle makelaars voortdurend getraind om kennis up to date te houden. Wil jij precies weten wat de kosten zijn voor de verkoop van je woning? Maak dan vrijblijvend kennis met ons. 
 

4. Uitgebreide dienstverlening 

Naast onze standaard diensten verlenen wij op aanvraag extra diensten om het jou nog gemakkelijker te maken. Deze diensten omvatten o.a. een (bouwtechnische)keuringservice, stylingservice en nutsservice.  
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan direct een afspraak in voor een woonadviesgesprek met onze makelaars in Enschede. Dit geldt ook voor de omliggende plaatsen als Glanerbrug, Oldenzaal, Losser, Boekelo, Hengelo, Borne of Haaksbergen. Ongeacht de markt of de omgeving; wij verkopen ieder huis. Het verkopen van een huis is meer dan het huis. Wat is jouw reden dat je het huis verkoopt? En wat is de reden waarom de koper nu net jouw huis zoekt. Dat is ons werk. Wij luisteren naar de verhalen, inventariseren de wensen en gaan aan de slag.
 
Een huis kopen op jouw manier

Een huis kopen of verkopen op een manier die bij je past. Dat is ons streven. Wij bieden dan ook persoonlijk advies en begeleiding die jouw verhaal als uitgangspunt neemt.

  Jarenlange ervaring 
  Een met een 8,7 beoordeelde dienstverlening
  Optimale begeleiding afgestemd op jouw situatie

   
Plan een vrijblijvend adviesgesprek door onderstaand formulier in te vullen of door ons te bellen op 053 - 4802444.


                                               

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring