Wij zijn
als geen ander
thuis in Twente!Op funda beoordeeld met:
9.3

Haal alles uit je huis

Download gratis 10 tips
8.0 Peter Zuidema 14 apr. 2022

Erg tevreden over dit kantoor, klein kantoor met korte lijnen, alle medewerkers zijn goed op de hoogte van de casus. In deze gekke tijd met behulp van Dennis, Lisanne en Dewi toch op relatief korte...

10 Jan Wevers 22 jan. 2022

Goede en snelle begeleiding tijdens het hele verkoopproces door het hele team.

10 Leontine Smits 28 dec. 2021

Een makelaar die bereid is een stapje extra te doen. Omdat wij als verkopende partij op afstand wonen van het te verkopen pand, heeft deze makelaar een aantal afspraken overgenomen zodat wij niet heen...

10 Laura de Vries 18 jun. 2021

Mijn verwachten zijn echt volledig waargemaakt door Woonaccent Enschede. Dennis is hele betrokken en ervaren makelaar die verstand van zaken heeft, maar wat voor mij ook heel waardevol was is dat...

10 Tanja Lusink 03 sep. 2020

Vriendelijke, deskundige en enthousiaste medewerkers. Makkelijk bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.

10 Sim Post 31 aug. 2020

Wij hebben een erg goede ervaring gehad met Woonaccent Makelaars. Alle afspraken worden nagekomen en er is een snelle afhandeling. Met alle vragen kon ik telefonisch terecht en er werd alle tijd voor...

10 Matthijs Hofstede 11 mrt. 2020

Goede makelaar met veel kennis van de Enschedese huizenmarkt.

10 Tijs Baas 11 mrt. 2020

In 2015 van Dennis en zijn team gebruik gemaakt voor de aankoop van onze huidige woning. Helemaal top begeleidt.

Makelaar in Enschede

Groot in het klein zijn
Ons makelaarskantoor in Enschede bestaat uit een jong en relatief klein team. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is iedereen op de hoogte van jouw situatie. Wel zo fijn! Ons doel is om volledig aan jouw verwachtingen te voldoen. Wij gaan voor kwaliteit, met als hoofddoel een tevreden klant.
Specialistisch topteam
Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij Enschede en omstreken als geen ander. Geen wijk of straat is ons onbekend. Ons topteam is een perfecte mix van ervaren deskundigen en jonge professionals. Dit is dé beste combinatie om je te begeleiden naar de volgende stap.
Snel schakelen
Ben jij klaar om je woning in de verkoop te zetten? Wij als makelaar in Enschede ook! Als je een afspraak bij ons plant zitten we snel bij je aan tafel en begeleiden je door het hele proces.

Woonaccent Makelaars Enschede

Wil jij jouw huis verkopen of een nieuw huis aankopen? Misschien wel beide! Dan ben je bij Woonaccent Makelaars Enschede op het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in Enschede hebben wij genoeg kennis over ons vak om jou optimaal te kunnen helpen. Ons streven is om dé manier te vinden die bij jou past. Dat maakt de verkoop óf aankoop van jouw woning wel zo leuk.

Jouw huis verkopen?

Een eerste stap daarbij is het bepalen van de waarde van jouw huis. Naast de gratis waardebepaling geven wij een verkoopindicatie, waarin wij kansen en mogelijkheden uiteenzetten om je woning zo succesvol mogelijk te verkopen.

Onze diensten

Wil jij jouw woning verkopen? Wij helpen je daar graag bij. Jouw situatie is de basis voor de verkoopstrategie van jouw woning. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Samen doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de mogelijkheden tot het ondertekenen bij de notaris!

Meer lezen

Er bestaan verschillende redenen om je huis te laten taxeren. Je wilt bijvoorbeeld je huidige woning verkopen en een nieuw huis gaan kopen. Gefeliciteerd! Je hebt in dat geval een gevalideerd taxatierapport nodig om de hypotheek rond te krijgen. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Het afsluiten van een hypotheek is een grote stap. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed oriënteert op een passende hypotheek.

Meer lezen

Onze beoordelingen

10 Anoniem Kuipersdijk 40 54 09 aug. 2023

Zeer prettige ervaring met de verkoop van ons appartement. Deskundige, flexibele en doortastende makelaar. Fijne contacten met het gehele team. Mooie presentatie van de woning, vlotte verkoop en...

9.0 Anoniem Padbree 23 16 jul. 2023

Nu al voor een tweede keer met Dennis in zee gegaan. Wederom weer heel prettig verlopen. Dennis is heel toegankelijk, kundige en kent zijn werkgebied goed. Ook met Lisanne en Dewi op kantoor verliep...

9.0 Mevr. Pelser Ribbelerbrinkstraat 119 22 mrt. 2023

Prettig contact met de makelaar, goede realistische adviezen, met vragen konden we bij hem terecht. Mede dankzij de makelaar het huis boven onze verwachting snel verkocht.

10 Anoniem M.A.de Ruijterstraat 35 20 mrt. 2023

Dennis is een heel fijne makelaar; deskundig, efficiënt en klantvriendelijk. De foto's en video waren top. Dit heeft geresulteerd in vele bezichtigingen en biedingen. Ons huis was hierdoor snel...

9.0 Dhr. Wilbur De Kruijf Nieuwluststraat 23 16 mrt. 2023

super snel verlopen, goed advies gekregen. Foto's en videos snel gemaakt, text was meteen goed. Huis werd in de eerste week verkocht. Chapeau.

10 Maicel gritter Hengelosestraat 297 13 jan. 2023

Hele aardige en kundige makelaar. We hebben een lange tijd contact gehad, omdat we bezig waren met een nieuwbouwwoning en er dus best wat tijd over heen ging tussen opdracht en verkoop. Ze stonden...

9.0 Dhr. Abdalla Getfertweg 362 22 dec. 2022

Deskundigheid en vriendelijkheid zijn twee kenmerken die onze makelaar typeren en dat heb jij nodig om een aangenaam verkooptraject te bewandelen

8.3 Marijn de Jong (gerichte aankoop) Antoon Coolenstraat 8 01 dec. 2022

Hele fijne samenwerking met iedereen van woonaccent! Het duurde natuurlijk niet heel erg lang haha, maar alle communicatie was erg snel en fijn!

8.8 Anoniem Hoge Boekelerweg 140 25 nov. 2022

Ik woon in het buitenland en de verkoop liep op rolletjes. Alles werd systimatiesch afgewerkt op het juiste moment.

8.8 Anoniem Vanekerstraat 153 23 nov. 2022

Deskundige begeleiding en en oplossingsgericht denken met de klant. Ik adviseer deze makelaar aan mensen die hierover meer willen weten.

Woonaccent Makelaars Enschede
Kuipersdijk 22
7512 CH Enschede

Back to top